Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/abzarmob/public_html/wp-content/themes/abzarmoblniko/page-texttt.php on line 1
پایه مبل | پایه مبل و ابزار مبل نیکو
توضیحات اولیه

مبل هایی که پایه مبل در آن ها به کار رفته به وضوح پایدار تر و محکم تر از مبل های بدون پایه می باشند.

مبل هایی که پایه ندارند به راحتی با کوچکترین استفاده جا به جا می شوند.

اما مبل هایی که پایه مبل در ساخت آن ها استفاده شده ، محکم تر بر روی زمین قرار می گیرند و در هر جایی که قرار داشته باشند ثابت می مانند.

توضیحات بیشتر

مبل ها در طول تاریخ از مهمترین ارکان اثاثیه منزل به شمار می روند ، اگرچه در برخی از فرهنگ ها و کشور ها تا یک قرن پیش جای بخصوصی نداشت و از آن استفاده نمی شد. در قدیم مبل ها در واقع فقط بالشتک یا کوسن هایی بودند که روی زمین قرار می گرفتند تا افراد روی زمین سخت ننشینند. سرانجام با طراحی پایه مبل ، مبل هایی ساخته شد که به افراد اجازه می داد تا بالاتر از سطح زمین بنشینند.

دلیل بالا قرار گرفتن مبل از سطح زمین این است که در فرهنگ های مختلف سطح زمین را کثیف و آلوده می دانستند.

اما فراتر از دلایل فرهنگی و تاریخی،مبل های پایه دار و بلندتر از سطح زمین دارای فوایدی می باشند.

اگر با خواندن این مقدمه به این فکر افتادید که چرا جدای از بحث زیبایی شناسی و فرهنگی مبل های دارای پایه می باشند؟

ما در این مطلب به این سوال پاسخ می دهیم.

چرا وجود پایه مبل در ساختمان مبل ضروری است ؟

دلایل ضرورت پایه مبل برای مبل ها

1-پایداری و استحکام

مبل هایی که پایه مبل در آن ها به کار رفته به وضوح پایدار تر و محکم تر از مبل های بدون پایه می باشند.

مبل هایی که پایه ندارند به راحتی با کوچکترین استفاده جا به جا می شوند.

اما مبل هایی که پایه مبل در ساخت آن ها استفاده شده ، محکم تر بر روی زمین قرار می گیرند و در هر جایی که قرار داشته باشند ثابت می مانند.

2-سهولت در استفاده

یکی از معایب مبل های بدون پایه این است که مجبور هستید برای نشستن روی آن ها خود را تا کف زمین پایین بیاورید که ممکن است این نوع نشستن برای بعضی افراد به خصوص افراد مسن مناسب نباشد چون نشستن روی زمین برای این افراد ناخوشایند است.

اما مبل های ساخته شده با پایه مبل باعث می شوند تا نشستن بر روی آن ها راحت تر باشد و نیاز به زحمت خاصی نداشته باشد ، خصوصا برای افراد مسن یا افرادی که مشکلاتی در پا ،لگن و کمر دارند.

3-دوام و نظافت

مبل های بدون پایه چون با کف زمین در تماس هستند به مرور زمان بر اثر اصطکاک ، پارچه ی آن ها خراب می شود و آسیب می بیند.

همچنین زودتر گرد و خاک و غبار را به خود می گیرند.

اما مبل های ساخنه شده با پایه مبل چون از زمین فاصله دارند دیگر به کف زمین ساییده نمی شوند و دوام و ماندگاری بیشتری پیدا می کنند.

در ضمن گرد و غبار کمتری به خود می گیرند و نظافت و نگهداری آن ها راحت تر است.

همچنین نظافت سطح زیر مبل هم راحت تر می شود.


حتما بخوانید: مشاهده انواع پایه مبل

انواع پایه مبل

1-پایه پیکانی شکل(ARROW FOOT)

این پایه از یک ساختار گرد تشکیل شده است و هر چه به سمت بالای پایه نزدیک می شویم ضخامت آن بیشتر می شود.ای پایه توسط پیچ و مهره به مبل وصل می شود.

2-پایه بلوکی(BLOCK FOOT)

این پایه با سبک مبل های مدرن بسیار همخوانی دارد.این پایه به صورت صاف و بدون زینت کاری می باشد.نوع جدید این پایه ها مقداری کوتاه تر و پهن تر از نوع قدیمی آن ها ساخته می شوند.

3-پایه براکتی(BRACKET FOOT)

یک پایه کوچک با یک منحنی به سمت بالا می باشد.

4-پایه دم خرگوشی(BUN FOOT)

شکل آن شبیه یک کره می باشد که زیر آن مسطح است و از قرن17 میلادی تا کنون از این نوع پایه استفاده می شود.

5-پایه کابریول(CABRIOLE LEG)

از یک پایه با یک زانوی خمیده به سمت بیرون  یک پایه با خمیدگی به سمت داخل تشکیل شده است که تقریبا پایه را به صورت S شکل در می آورد.

6-طرح پنجه و توپ(CLAW AND BALL FOOT)

یک پایه سنتی است که منشا این طرح برای قرن 17 میلادی می باشد که طرح آن به صورت پنجه یک پرنده است که توپی را در بر گرفته است.

7-پایه کج پا(CLUB FOOT)

دارای یک انتهای گرد و زیبا و به سمت بیرون مبل است.

8-پایه پنجه ای(PAW FOOT)

یک پایه سنتی با شکل پنجه حیوانات می باشد.این طرح معمولا در سبک های مصری باستانی و نئوکلاسیک استفاده می شود.

9-پایه سکویی(PLATFORM BASE)

به صورت سکویی می باشد که مبل بر روی آن قرار گرفته و برای این که آن را بتوان از بدنه پارچه ای مبل تشخیص داد به آن رنگی متفاوت از رنگ پارچه مبل می زنند.

10-پایه شمشیری(SABER LEG)

پایه ای خمیده است که با سبک نئوکلاسیک سازگاری دارد .

11-پایه سورتمه ای(SLED BASR)

دو قاب مستطیل شکل موازی صاف است که روی آن بدنه ی مبل قرار می گیرد.معمولا از جنس فلز می باشد اما گاهی از چوب هم ساخته می شود.

12-پایه زاویه دار(SPLAYED LEG)

از یک بدنه گرد که با زاویه بیشتر از 90 درجه از پایین مبل بیرون زده است تشکیل می شود.

13-پایه مربعی(SQUARE LEG)

پایه ای با مقطع مربع می باشد.درواقع نسخه ی باریک تر و بلند تر پایه ی بلوکی می باشد.

 

14-پایه مخروطی(TAPERED BLOCK FOOT)

این پایه شبیه پایه مربعی است با این تفاوت که قسمت پایینی آن که با زمین تماس دارد باریک تر است و به شکل مخروطی در آمده است.

زمانی که به خرید مبل مورد نظرتان می‌روید، یکی از مواردی که  باید به آن توجه داشته باشید انواع پایه مبل است. که در خرید مبل باید به آن توجه کنید. زیرا نقش بسزایی در زیبایی مبل شما دارد، همچنین باید به کیفیت و مواد استفاده شده در پایه مبل نیز دقت کرد، زیرا فشار تمام مبل را پایه مبل تحمل می‌کند. سعی کنید پایه مبلی را انتخاب کنید که در ضمن داشتن طراحی خاص، و زیبا بودنش، دارای طراحی اصولی و دقیق باشد. ما در این مقاله تلاش کرده‌ایم، انواع آن را برایتان نام برده و جنس و کیفیت هر کدام را مورد بررسی قرار دهیم.

با ما همراه باشید تا شناختی از انواع پایه مبل پیدا کرده و بتوانید در خرید بهترین انتخاب را داشته باشید. در ادامه انواع آن را برای شما مورد بررسی قرار  خواهیم داد.

شناخت کلی از انواع پایه مبل

امروزه پایه‌های مبل در انواع مختلفی طراحی می‌شوند و در هنگام خرید لازم است نکاتی را مورد توجه قرار دهید، به عنوان مثال باید در نظر بگیرید که مبل انتخابی شما از نوع راحتی است، سلطنتی و یا مبل تی وی سپس با توجه به نکاتی که در ادامه برایتان شرح می‌دهیم بهترین پایه مبل را انتخاب کنید.

اکنون شما می‌توانید اگر قصد ساخت مبل مورد نظر خود را دارید، پایه مبل مورد نظر خود را انتخاب کرده و بسته به نوع و شکل مبل دلخواهتان آن را سفارش دهید. در ادامه تمامی انواع پایه مبل را برایتان نوشته‌ایم تا در زمان ساخت، بتوانید بهترین نوع آن را انتخاب کنید. خواندن مطلب زیر را از دست ندهید.

جنس و کیفیت انواع پایه مبل

یکی از مواردی که در پایه‌ی مبل‌ها بررسی می‌شود، جنس پایه مبل است است. که به دسته‌های چوبی، فلزی و پلاستیکی تقسیم می‌شود.

پایه‌های مبلی که از جنس چوب هستند، استحکام قابل قبولی دارند و در برابر فشار ناشی از وزن اشخاص و مبل مسحکم می‌باشند. طراحی پایه‌های چوبی معمولا به این صورت است که، چوب را به شکل مستطیل بلند برش داده و به قسمت پایینی مبل متصل می‌شوند. در مبل‌های راحتی معمولا از پایه‌های چوبی مسطح استفاده می‌شود، زیرا در زیبایی این مبل نقش بسزایی دارد. تنها در جا‌به‌جایی این مبل‌ها باید دقت داشت که در حین حرکت دچار شکستگی و یا پریدگی رنگ نشوند.

پایه مبل فلزی نیز یکی دیگر از انواع پایه مبل است، که معمولا به شکل‌های استوانه‌ای و L مانند ساخته می‌شوند، در ساخت این پایه‌ها معمولا از ورق‌های آهن استفاده می‌شود البته بعضی اوقات از آلمینیوم نیز در ساخت آن‌ها استفاده می‌شود. پایه‌های فلزی معمولا در رنگ‌های نقره‌ای (آبکاری کروم) تولید شده اند اما مشتری می‌تواند این پایه‌ها را در طرح چوب نیز سفارش دهد. این نوع پایه‌های فلزی محکم بوده، و اتصال آن ها به مبل و باز کردن آن‌ها راحت است و نیازی به توانایی بالا و ابزار خاصی ندارد. تنها نکته منفی این پایه‌ها این جاست، که پایه‌های مبل فلزی پرطرفدار نیستند زیرا در بین انواع پایه مبل این نوع پایه، ظاهر مناسب و چندان جذابی برای مشتریان ندارند.

از جدید‌ترین انواع پایه‌‌‌های مبل، پایه‌های پلاستیکی می‌باشند. جنس این نوع پلاستیک‌ها از پلاستیک‌های H.P  و یا p.p می‌باشد و از رنگ‌های سفید، قهوه‌ای، مشکی در ساخت آن‌ها استفاده می‌شود. در بازار این پایه‌های پلاستیکی به صورت طلایی و کروم تولید می‌شوند. پایه‌های مبل پلاستیکی مزیت‌های بسیاری دارند، از جمله این مزیت ها می‌توان به زیبایی، سبک بودن، استحکام بالا، قابلیت باز و بسته شدن به آسانی، طراحی با ظرافت و دقت خاص اشاره کرد. این پایه‌ها را در هر نوع شکل و به رنگ دلخواه می‌توان طراحی نمود. البته افرادی که مسئول طراحی این پایه‌ها هستند، باید از دقت و مهارت بالایی برخور‌دار باشند.

انواع پایه های مبل

از انواع پایه مبل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدل ال تاجدار 10 سانت، فلزی مدل چستر، فلزی 25*25 طلایی 14 سانت، فلزی مدل لمیده 15 سانت، پایه مدل فلزی مدل سه پر خم در سه سایز 15-17-20 سانت، فلزی F6 مشکی،  فلزی مدل دوبل طلایی 14 سانت و 18 سانت، فلزی مدل F2 طلایی، فلزی مدل سه پر ساده و قوطی در 3 رنگ طلایی نقره‌ای و مشکی، مدل فلزی صدرا 22 سانت، پایه فلزی ستاره‌ای، پایه تسمه‌ فلزی زیر مبلی 93 سانت، پایه فلزی مدل پارلا،  مدل ستاره‌ای 14 سانت و 17 سانت، فلزی مدل خراطی، شات فلزی 5 سانت، فلزی صدرا 20 سانت، کیوب 8 سانت، ال فلزی 5 و 8 سانت، مدل آذین، مدل عاج فیل، مدل فلوریدا، مدل خفاشی، مدل پرنس، مدل لیوانی، مدل ال تاجدار 8 سانت، مدل وندا، مدل گلدانی 8 سانت، منبت مارشال 14 و 18 سانت، مدل جلو مبلی در 5 سایز، مدل منبت 11 سانت، منبت 10 سانت، پافیلی کوچک و متوسط، مدل کیوب 8 سانت، مدل کلاسیک، مدل کبکی 14 و 20 سانت، مدل کارن کلاسیک 8 و 10 سانت، مدل فلور 20 سانت، مدل فلور 12 سانت، مدل سناتور 11 و 14 سانت، استوانه فلزی 5 و 8 و 10 سانت، مخروطی 18 سانت، مدل سم آهویی 10 و 13 سانت، مدل چهارگوش 5 سانت،  مدل تاج‌دار 11 سانت، مدل پاندا 6 سانت، مدل آرامیس، مدل ال نیلوفر،  مدل ال ساده و مینی ال، ال ساده 5 سانت،  مدل ال زه‌دار، مدل منبت 10 و 12 سانت.

 

سخن پایانی

امروزه در بازار پایه‌های مبل با انواع گوناگونی وجود دارد و افراد با مهارت و با سلیقه‌ای نیز طراحی این پایه‌ها را با ظرافتی خاص تولید می‌کنند. اکنون شما با شناخت انواع پایه مبل و اطلاعاتی که از جنس و کیفیت آن‌ها پیدا کرده‌اید، می‌توانید در هنگام خرید مبلمان مدنظرتان، بهترین پایه مبل را متناسب با مبل خود انتخاب کنید و نه تنها از خرید خود لذت ببرید، بلکه عمر استفاده از مبلمان خود را افزایش دهید.

در آخر این مطلب از توجه شما کاربران عزیز تشکر می کنیم و خوشحال می شویم که نظر خود را در مورد این مطلب برای ما بنویسید.

مشاهده محصولات